Det du må huske på når du kjøper SUP-brett på nett

Det er ikke for sent å kjøpe et padlebrett, eller «SUP-brett» som de også ofte kalles. Denne typen brett passer nemlig like bra både vår, sommer og høst – og med en våtdrakt kan du til og med prøve deg noen tidlige vinterdager før isen legger seg på vannet. Det er mange som velger å kjøpe SUP-brett på nett, og da er det noen ting du bør huske på.

Kjøp gjerne SUP-brett fra en spesialisert forhandler

I dag er det mulig å kjøpe padlebrett fra en mengde forskjellige forhandlere, både på nett og i fysiske butikker. Det er selvfølgelig fint at padlebrett er lett tilgjengelige, men det er ikke alle som er eksperter på padlebrett og vannsport. En forhandler som coolsurf – en del av coolsnow, med nettadresse https://coolsnow.no/, har et helt annet fokus på akkurat padlebrett. Det betyr også at du kan sammenligne flere forskjellige pakker, og sette deg inn i tilbehør som våtdrakter og lignende.

Velg en ferdig pakke med alt du trenger

For en nybegynner er det tilnærmet alltid lurt å kjøpe en ferdig pakke som inneholder alt du trenger. Det betyr at du får både selve padlebrettet, åre, pumpe, sikkerhetstau og sekk for oppbevaring. Da har du det du trenger for å komme i gang med padlebrett.

Det finnes selvfølgelig SUP-brett i forskjellige lengder, vurder hvilket som passer best til deg basert på informasjonen hos forhandleren. Padlebrett er generelt mer stabile sammenlignet med tradisjonelle surfebrett.

Husk på sikkerheten

Bruk av padlebrett er en relativt rolig og kontrollert aktivitet, men det er uhyre viktig å alltid ha respekt for vannet. Sett deg inn i regler og råd som gjelder bruk av redningsvest, og reflekter over hva som skjer hvis du mot all formodning for eksempel skulle slå hodet ditt i det du faller av brettet. Med sikkerheten på plass ligger alt til rette for fantastiske opplevelser på SUP-brettet.