Frigjør deg og la fantasiene få utspill

Når man leker livets mest sensuelle lek, så må man finne balansen mellom frihet og total underkastelse. Man blir mester og slave, men man bestemmer selv progresjon og utførelse. En dildo med sugekopp har mange fordeler i så måte, både for lek og litt mer alvor utfoldelse. For man kan godt varme opp med en stake på gulvet, eller pirre opp en partner som ser på.

Ta kontroll over situasjonen

Det er når du trer deg ned på dildoen med sugekopp, at du kan følge med på reaksjonene hans. Du kan pirre ham for vise hva du egentlig vil. Forsiktig ruvende i en stadig hurtigere takt. Vis han hva du forventer før du sluker den helt. Den er din for det du vil, uten at noen kan gjøre noe med det.

Pirr deg selv og han

Ofte er det damene som tar kontroll når de vet hva de vil. Med en sugekopp på massasjestaven kan man festen den overalt. På gulvet, på et bord eller en vegg. Bare fantasien setter begrensninger og gudene vet hva du har tenkt ut. Deilig blir det garantert, for han vil garantert se deg i utfoldelse foran seg.

Anastasia fra Fifty Shades

Velg å vær en forførende fristerinne, i leken mellom dere to. Anastasia i filmen om de to uatskillelige gjorde det, for å vise hvem hun var og utforske selv hvilke fantasier hun vil leve ut. Det samme kan du gjøre når du skal forføre ham i et rollespill av sensualitet og vellyst.

Du er ikke sikker på om han får være med om han ikke kan bestå prøvene. Det er du som sitter ved spakene nå, ikke la han få overtaket. La han være din slave. For ellers tar du det glatte lemmet og går. For mer nytelse der du oppnår klimaks hver gang.