Hvorfor kjøpe sexleketøy?

Å ha et sexleketøy er som å ha et godt fylt kjøleskap, som i utgangspunktet er noe alle burde ha. Når det gjelder å snakke om sex, gjør vi det åpent med vennene våre. Vi snakker om hvem vi gjør det med, hvordan vi gjør det, og hvor ofte vi gjør det.

Men det er et viktig aspekt ved vår seksuelle helse som vi ikke alltid tar hensyn til, og jeg snakker ikke bare om å hoppe over den testen – jeg snakker om sexleketøy. Sexleketøy er fantastiske. Sexleketøy er kjempebra. Faktisk bør alle voksne som er enige, være den stolte eieren av et sexleketøy, ifølge https://lovebuddy.no/.

Med populariteten til show som Sex And The City og Fifty Shades bøker, har sexleketøy blitt en del av populærkulturen. De har blitt vanlige og lett tilgjengelige for publikum som kanskje ikke tidligere har tenkt på dem. La oss ikke glemme hvor enkelt det er å handle på nettet for å fylle på en liste over sexleketøy med forsiktighet i disse dager.

Bruken av sexleketøy er ikke noe nytt, og deres første registrerte bruk går tilbake til det gamle Hellas. Selv i 2017 har vi imidlertid ennå ikke sett sexleketøy for alle større forhandlere; bare i spesialbutikker. Sexblogger Girl On The Net bemerket at mens publikum er åpent om sex og onani, har dette ikke blitt akseptert av bedrifter:

Selv om det ikke virker som om du vil kunne kjøpe en ny vibrator og favorittstrømpene dine fra John Lewis, kan du bruke dem til steder som Ann Summers, som vil hjelpe deg med å velge et leketøy for dine behov og ønsker. Men å bruke et sexleketøy er ikke bare et spørsmål om å prøve noe nytt, det er et viktig verktøy når det gjelder å lære mer om kroppen din.

Det er ingen god måte å lære om hva som pirrer deg, og får deg til å føle deg bra og, enda viktigere, en orgasme i stedet for å tilbringe litt tid med et leketøy etter eget valg. For menn antyder forskning at onani reduserer risikoen for å utvikle prostatakreft, og for kvinner kan det redusere kroppssmerter og menstruasjonssår.

De er bra for selvtilliten din.

Sexleketøy er ikke bare bra for kroppen din. De er gode for sinnet og sjelen. Sexleketøy hjelper deg med å bygge din selvtillit. Du får en forståelse av kroppen din når du kjenner inn og ut av den. Menneskekroppen er et kunstverk, og sexleketøy er pensler som forbedrer opplevelsen av å føle det. Kjærlighetsleker lar deg utforske kroppen din på måter du aldri har forestilt deg før. Du kan eksperimentere med forskjellige opplevelser, og bli enda bedre kjent med dine fornøyelsespoeng.

De forbedrer intimiteten og forholdet til partneren din.

Etter å ha vært med samme partner i lang tid, har det seksuelle forholdet en tendens til å falme. Det kan bli kjedelig. Sex kan synes å være mer av en jobb i stedet for noe morsomt å gjøre med din betydelige andre. Bruk av leketøy kan forbedre ting mellom deg og partneren din. Det vil bringe gnisten i forholdet tilbake og gjøre intimitet til noe hyggelig igjen. Par som bruker sexleketøy pleier å være mer åpne og ærlige om sine ønsker. Bruk av kjærlighetsleker forbedrer all kommunikasjon. Denne kommunikasjonen lar par være sammen lenger. Det lindrer ensformigheten i forholdet og forbedrer båndet ditt til hverandre.

De er vitenskapelig laget for din tilfredshet

Sexleketøy er vitenskapelig designet for å hjelpe deg med dine seksuelle gleder. De er skapt spesielt for at menneskekroppene våre skal oppleve det Gud har ment at vi skal oppleve med hans anatomiske kreasjoner. Det er ikke en lett oppgave å stimulere tankene og kroppene våre samtidig. Dette er hvor kjærlighetsleker er nyttige. Alle voksenleker er designet for å treffe de rette erogene sonene i kroppen vår for å redusere vår ‘arbeidsbelastning’.