Monthly Archives

mai 2020

frunder.no-smaskin.no-27-05-2020_1589506941667

Den praktiske bruken av en slipemaskin

For mange av oss så er det å jobbe i garasjen noe som er ganske fremmed. Det å ordne ting selv er kanskje noe liker å tro at vi klarer, men ofte så vender vi oss til andre, fagfolk som kan jobben og som gjør det raskt og effektivt. Men sannsynligvis ville mange blitt overrasket over hva man egentlig kan gjøre hjemme selv, uten hjelp fra andre. Det forutsetter to ting, at man har maskinene hjemme til å utføre jobben, og at man svelger stoltheten og leser bruksanvisningen! Har man disse to tingene i boks så er det ingen grunn til at du ikke kan bruke en slipemaskin, som et eksempel. Og heldigvis for deg som er villig til å lære, og som har lyst til å være av mer praktisk nytte hjemme så er det ikke så utrolig vanskelig og det finnes nok av muligheter for å lære seg hva man kan gjøre.

Maskiner for alle typer av brukere

Hos smaskin.no så ser du at de har slipemaskiner i alle prisklasser noe som gjør den til en ideell butikk for de aller fleste av oss. De selger faktisk 34 ulike varianter, som er i ulike merker og størrelser, og som naturlig nok gjør jobben annerledes. Noen av dem kan også utføre visse oppgaver som de billigere modellene kanskje ikke klarer, men som ikke er av nytte for deg som bare behøver det for oppgaver i hjemmet.

Skulle du dog lure på noe, og du ikke finner den nødvendige informasjonen på siden deres så kan du alltids kontakte dem for hjelp. De er villige til å hjelpe og eksperter på området, noe som er like greit da de aller fleste av oss helt klart ikke er det. Ønsker du å bli mer praktisk anlagt hjemme så er Schuchardt maskin et godt sted å starte akkurat den reisen!

frunder.no-nanofinans.no-23-05-2020_15895813432122

Nyt livet – mens du enda kan

Er det noe den siste tids hendelser har vist oss så er det det at livet kan forandres på et øyeblikk, og det som tidligere var ansett som det normale blir helt snudd på hodet. Det setter ting litt i perspektiv og får flere av oss til å vurdere våre liv og om vi lever det slik vi ønsker. Det er klart, det er mange ting som kan potensielt sett stoppe oss, blant annet en svak økonomi. Livet setter opp hindringer, og det er på mange måter opp til enhver å finne ut av det. Om du har en spesifikk drøm, eller om du har lyst til å fikse på noe hjemme så skal du få muligheten til det. Blant annet kan du søke om et forbrukslån hos Nanofinans. Det er lån hvor du ikke behøver noen sikkerhet og hvor du selv bestemmer hvordan renten skal se ut, i forhold til hvor lang tid du vil bruke på tilbakebetalingen.

Et tilbud fra Nanofinans kan se slik ut: Den nominelle renten er fra 6,39% og opp til 21,95% mens den effektive renten er fra 6,81% til 24,4%. Ønsker du for eksempel å låne et litt større beløp, kan du låne 150 000 kroner, over 10 år, med en effektiv rente på 13,2%. Kostnadene på dette lånet vil være på 112 573 kroner, og det totale tilbakebetalingsbeløp vil lyde på 262 573 kroner.

Det er noe som gir et tydelig bilde på hva som forventes av deg, og hvordan det hele ser ut. Med tanke på hvor fort livet kan snu så kan det hende at man plutselig får annerledes prioriteringer, men det er jo naturlig nok opp til enhver å vurdere. Muligheten er til stedet i det minste, og om du får avslag fra tradisjonelle banker som DNB eller Storebrand så er det andre veier man kan ta.