Monthly Archives

juni 2019

Noen skjønnhetstips

Skjønnhet er viktig for mange av oss, og kanskje spesielt den yngre generasjon. Men det finnes faktisk noen enkle skjønnhetstips for å føle seg fresh. Et godt tips er å vaske ansiktet med varmt og kaldt vann hver dag når man står opp og legger seg. På den måten unngår du urenheter.

 

Et annet godt tips er å smøre seg inn med fuktighetskrem. Det bidrar til at huden føles myk og behagelig. Gjør du dette vil du føle deg mer fresh enn om du lot være.

Shopping i New York

New York har mye å by på når det kommer til shopping. Her vil du stort sett finne hva enn du er på jakt etter. De mest kjente handlegatene i New York er 5th Avenue og SoHo, men det finnes mange andre shoppingmuligheter i New York.

 

Williamsburg er et trendy og kult nabolag i Brooklyn i New York. Her finner du mange kule vintage-butikker og andre kjente merker. Et godt alternativ til de trafikkerte og travle handlegatene på Manhattan.

Enkle motetips

Hvert år dukker det opp nye trender, og det er ikke lett å ha en garderobe med klær som følger disse trendene. Et godt tips er derimot å ha enkle basisplagg som aldri går av mote. Det vil si noen klassiske Sneakers, jeans, t-skjorter osv. På den måten er du sikker på at du aldri går av moten.

 

Et annet godt tips er å gå med det man føler seg komfortabel i. Så kan du heller følge med på trender og kjøpe noe hvis du liker det.

Kjøpt brukt elektronikk

Å kjøpe brukt elektronikk er godt for lommeboken og godt for miljøet. På den måten sørger vi for mindre overproduksjon, som i sin tur påvirker miljøet. For eksempel kan du vurdere å kjøpe brukt mobiltelefon neste gang du trenger en ny.

 

Flere mobiloperatører tilbyr nå bitte litt brukte mobiltelefoner til lavere priser enn om du skulle kjøpt helt ny mobiltelefon. Det er som sagt godt for lommeboken og miljøet. Gjenbruk er helt klart bedre enn å kjøpe helt nytt.

Tips til boligjakten

Å finne den perfekte eller ideelle boligen er ofte tidkrevende og vanskelig, men det finnes noen gode tips. Et godt tips er å sette seg ned og skrive hva som er viktig for deg når du skal kjøpe bolig. På den måten kan du enklere finne en bolig som passer til dine kriterier.

 

Når du har gjort dette er det lurt å gå på visninger for å se nærmere på eventuelle prospekter. Forhåpentligvis vil du finne en bolig som passer til dine kriterier.